Seminari tänavas avab peagi uksed lastehoid

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiki-Triki lasteaed avab uue lastehoiu. Pildil Merje Poom.
Tiki-Triki lasteaed avab uue lastehoiu. Pildil Merje Poom. Foto: Meelis Meilbaum

Eralasteaia omanik Merje Poom ütles, et kuigi idee laienemisest oli tal juba ammu, siis reaalsed sammud on toimunud väga tormiliselt. Aadressil Seminari 17, mis veel mõne nädala eest oli elumaja, on nüüdseks remont suuresti tehtud, sätitakse paika mööblit ja tegeldakse kõikide vajalike tegevuslubade saamisega.

Seminari tänaval avatavates hoiurühmades saavad hakata käima lapsed vanuses poolteist kuni kolm aastat. "Meile on laienemine märgilise tähendusega, sest Tiki-Triki lasteaed saab tänavu kümneaastaseks," rääkis Merje Poom. Kui esialgu plaaniti laieneda üüripinnale, siis turul pakutavaga tutvudes sai üpris ruttu selgeks, et tuleb kaaluda ka ostuvarianti. Tiki-Triki direktor Merike Rihti Kuuse ütles, et lastehoiuks ei sobi ka igasugused ruumid – nõudmised on üsna ranged. "Käisime selle tee läbi ja see oli ummik," nentis ta.

Maja Seminari tänaval oli ideaalne. See on kahekorruseline, nii et rühmad saavad omaette tegutseda, hoone on avar ning privaatse kinnise aiaga. Esmalt avatakse rühm esimesel korrusel, kus iga päev saab mängimas käia kümme last. Seejärel avatakse ka teise korruse rühm. Kui kõik ruumid saavad nõuetele vastavaks, võetakse vastu kuni kolmkümmend mudilast kahes rühmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles