Algab kauplejate registreerimine Rakvere Tšilli sügislaadale

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšilli sügislaada plakat.
Tšilli sügislaada plakat. Foto: Erakogu

6. oktoobril peetakse Rakveres kultuurikeskuse eestvedamisel esmakordselt Tšilli sügislaata. Kastani puiesteel ja Rakvere spordikeskuses toimuva laada teemaks on särtsakas ja väge täis tšilli.

"Laadale ootame eelkõige kauplejaid oma talutoodangu, käsitöö ja sügisandidega. Nagu laada nimigi ütleb, on eriti hinnas kõik see, mis seotud tšilliga," tutvustab laada ideed kultuurikeskuse direktor Eve Alte.

Kauplejana saab end laadale registreerida alates 1. augusti hommikul kella 10-st kultuurikeskuse kodulehel www.rakverekultuurikeskus.ee.

Laadapäeval jagub tegevust ja laadalusti pere kõige väiksematest kuni täiskasvanuteni välja. "Lastele on spordikeskuses avatud Virumaa ägedaim batuudimaa. Rakvere avatud noortekeskus ootab kõiki tõukeratastega rulaparki trikitama. Lisaks droonid, ronimissein ja palju muud," kirjeldab kirevat laadaprogrammi kultuurikeskuse projektijuht Katrin Põllu.

Aiandus- ja taimekasvatushuvilistele peab temaatilisi loengud Saare-Tõrvaaugu aiandi aednik Harri Poom. Üheks loengu teemaks on Eestis aina populaarsust kogunud viinamarjakasvatus.

Laadal on ainukordne võimalus degusteerida Virumaa Teataja ja Käänu talu hoidistekonkursi "Paabu" magusaid ja soolaseid purgihõrgutisi. Konkursi võitjad ja eriauhinnad kuulutuatakse välja laada kultuurilaval.

Hoidiseid oodatakse konkursile Virumaa Teataja toimetuse ruumides 2. oktoobrini.

Laada peaesinejaks on Bombillaz ja kultuurilaval säravad kohalikud kollektiivid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles