Võsul elasid kolm noormeest end välja sipelgapesa peal

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurikaelte tegevuse jäädvustas valvekaamera.
Kurikaelte tegevuse jäädvustas valvekaamera. Foto: Kuvatõmmis

Möödunud laupäeval rüüstasid kolm noorukit Võsul sipelgapesa.

Nad peksid sipelgapesa jalaga ja üks noormeestest haaras maast pudeli, mida mitu korda pessa loopis. Sipelgapesa oli kohalike sõnul kolm aastat vana. Tähelepanelik mures kodanik postitas sotsiaalmeediasse turvakaamera lindistuse, millelt on noormeeste isikud selgelt tuvastatavad.

Politsei pressiesindaja Leana Loide sõnul ei ole kõnealuse juhtumi kohta avaldust laekunud, küll aga edastab politsei sotsiaalmeedias leviva info keskkonnainspektsioonile.

Eesti Loomakaitse Liidu Tartumaa piirkonna juhi Kristi Metsa kinnitusel on ELL kutsunud üles kõiki, kes noormehed videolt ära tunnevad, endast märku andma. Juba on laekunud mitu vihjet, mis omavahel klapivad, ning on tuvastatud, kes need noormehed on.

Virumaa Teatajale vihje saatnud Laura (nimi muudetud) sõnul on tegemist Rakverest pärit poistega, kes aga ise vandaalitsemist eitavad. Väidetavalt lõpetasid noormehed kevadel Rakvere reaalgümnaasiumi 9. klassi, seega on tegemist alaealistega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles