Võrkpalliklubi uue hooaja pusle on peaaegu koos

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus 2009. aastast, mil Reimo Rannar (paremal) ja Ronald Järv (vasakul) üheskoos Rakvere meeskonna eest mängisid. Elus liigub kõik spiraali mööda ja algaval hooajal saavad mehed taas koostööd teha.
Fotomeenutus 2009. aastast, mil Reimo Rannar (paremal) ja Ronald Järv (vasakul) üheskoos Rakvere meeskonna eest mängisid. Elus liigub kõik spiraali mööda ja algaval hooajal saavad mehed taas koostööd teha. Foto: Arvet Mägi

Paari nädala pärast hooajaeelseid treeninguid alustav Rakvere Võrkpalliklubi on jõudnud meeskonna komplekteerimisega peaaegu lõpusirgele. Meeskonna koosseis lubab põnevaid pallilahinguid.

Viimati teatas Lääne-Viru võrkpalli lipulaev kahe järjekordse olulise lüli lisandumisest: kodulinna naaseb mõningase vaheaja järel 25-aastane sidemängija Ronald Järv ning uus liituja on 24-aastane Saaremaalt pärit nurgaründaja Denis Losnikov.

Saarlastest pallureid, keda on Rakvere meeskonnas nähtud hulgaliselt varemgi, leiab algaval hooajal koosseisust kolm: lisaks Losnikovile jätkavad juba vanad tuttavad Alari Saar ja Andris Õunpuu. 34-aastast Õunpuud võiks naljaga pooleks juba virulaseks nimetada ja talle nähtud vaeva eest Rakvere linna aumärgi anda, sest logistikuna töötav mees alustab siin kuuendat järjestikust hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles