Süstaslaalomi meistrid selgusid Valmieras

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere süstaslalomist Külli Raudsalu kuulub nii Eestis kui ka Baltikumis ala paremikku.
Rakvere süstaslalomist Külli Raudsalu kuulub nii Eestis kui ka Baltikumis ala paremikku. Foto: Ivar Hütt

Lõunanaabrite juures Valmieras peeti läinud nädalalõpul nii Eesti meistrivõistlused kui ka sõudevõistlused süstaspordis paralleelradadel.

Tavapäraselt juhatati kaks tegusat päeva sisse Valmiera linnapäevade raames kesklinnas vallikraavil peetud paralleelslaalomi võistlustega. Kvalifikatsioonisõitudes võeti mõõtu nii-öelda mees mehe vastu. Et jõuproov algas tehniliste viperustega, läksid eelsõidud kordamisele ja võitjad selgusid iga paadiklassi nelja parema vahelise heitluse tulemusena.

Edukaima läänevirulasena saavutas Argo Raudsalu (Nelson) kanuude üldarvestuses kolmanda ja üle 35-aastaste klassis esikoha. Marianne Klopets klubist Veeslaalom tuli üle 35-aastaste naiste süstaklassis kolmandale ja üldarvestuses viiendale kohale. Ago Kastemäe Nelsonist saavutas üle 45-aastaste meeste süstaklassis esi- ja üldarvestuse 18. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles