Rakvere kettagolfirada avati täpselt õigel ajal

Martin Pent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiirelt populaarsust koguva kettagolfi raja avamisele olid saabunud nii kogenud harrastajad kui ka sel alal alles rohelised, kes pisikuga nakatununa lubasid edaspidigi seal oma kettaid lennutada.

Kolmapäeva õhtul kihas Rakvere haigla tagune metsaserv inimestest, et üheskoos “sisse mängida” tuttuus Rakvere kettagolfirada. Rakvere spordikeskuse direktori Marti Kuusiku sõnul on tegemist ajaloolise hetkega. “Avatud sai uudse spordiala esimene omataoline harjutusväljak linnas. See on ala, mis sobib kõikidele vanusegruppidele,” rääkis Kuusik ning nimetas kettagolfi suure populaarsuse põhjustena selle taskukohasust ning asjaolu, et ala harrastamine tähendab meeldivat ühistegevust värskes õhus.

Rajaehituse eestvedajaks oli Rakvere linnametsnik Taavi Saar ja selle umbes 14 000 euro suurused ehituskulud kattis linn. Nii praegused kui ka tulevased kettagolfisõbrad saavad kätt proovida 18 rajal, mille pikkus ulatub 50-st 200 meetrini, lisaks on pargis üks harjutuskorv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles