Väike-Maarja tervisekeskuse ehitus on lõpusirgel

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja tervisekeskus valmib suuresti tänu Euroopa Regionaalarengu Fondi toele.
Väike-Maarja tervisekeskus valmib suuresti tänu Euroopa Regionaalarengu Fondi toele. Foto: Ilve Tobreluts

Möödunud suvel Väike-Maarja esmatasandi tervisekeskuse majas alanud renoveerimistööd on lõpusirgel. Praegu tehakse hoone vastuvõtmiseks vajalikke vaegtöid. Pidulik avamine seisab ees septembris.

Maja kordategemisel on mõeldud erivajadustega inimeste peale, sinna on paigaldatud lift, mis on vallavanem Indrek Kesküla sõnutsi juba esimesed sõidudki teinud. “Ühiskondlikes hoonetes peab korruste vahel liikuda saama,” ütles Kesküla. Ta lisas, et samuti tegeldakse praegu mööbli soetamiseks hinnapakkumiste võtmisega, et arstid saaksid septembriks ennast uutesse tööruumidesse kenasti sisse seada.

Tervisekeskuses võtab sügisest patsiente vastu kolm perearsti: Mall Lepiksoo, Kaja Laar ja Piret Mets. Lisaks hakatakse seal osutama ämmaemanda teenust, tööd saavad füsioterapeut ja koduõde. “Eellepingud on olemas, kuid täpne rahastusskeem vajab veel selgitamist,” lausus vallajuht, kelle sõnul plaanitakse sellekohaste teadmiste hankimiseks peagi külastada kevadel uksed avanud Koeru tervisekeskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles