Menukas suvetuur “Laula mu laulu” jõuab Villu Tammega vallimäele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Laula mu laulu” seltskond annab teisipäeval Rakvere vallimäel võimsa kon tserdi. Teiste seas on laval ka siit kandist pärit Tanel Padar ja Ines.
“Laula mu laulu” seltskond annab teisipäeval Rakvere vallimäel võimsa kon tserdi. Teiste seas on laval ka siit kandist pärit Tanel Padar ja Ines. Foto: Rasmus Kooskora

Eelmisel suvel publikurekordeid purustanud vinge suvetuur “Laula mu laulu” vallutab Rakvere vallimäe laululava. Teisipäeva õhtul annab omapäraste laulukäsitlustega kuuma ka külalisesineja punkar Villu Tamme.

Ülipopulaarne “Laula mu laulu” saade, mis kõigile teada Kanal 2 sinise ekraani kaudu, toob ägedad lauljad ka Rakvere lavale.

Palun väga, argiõhtul esitavad oma ja teiste osalejate mõnusaid viise Haljala päritolu laulja Tanel Padar, Väike-Maarjas sirgunud Ines, samuti Lenna, Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Genka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles