Tudu triatlon pidas juubelit

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudu triatloni teeb erakordseks see, et pärast ujumist tuleb rattavahetusalasse sumbata läbi soo.
Tudu triatloni teeb erakordseks see, et pärast ujumist tuleb rattavahetusalasse sumbata läbi soo. Foto: Erakogu

Maakonna pikima traditsiooniga triatlon, 30. korda peetud mõõduvõtt, oli osalejatele seekord mugav: vesi ja õhk olid väga soojad ning kuiva suve järel oli ka rabajooks tavapärasest kergem.

Meie maakonna spordimeestest mahtus esikuuikusse lausa viis triatleeti. Esikoha viis Tartusse Valdur Jaht. Edasise pingerea moodustasid Jaanus Undrest (Sõmeru), Ago Veilberg (ViKe/Tamsalu), Meelis Veilberg (Tamsalu), Martin Siimar (Prorunner) ja Jaak Väärsi (Oandu).

Jaanus Undresti sõnul on sealne võistlus alati olnud vinge, kuna erineb teistest ujumisele järgneva rabajooksuga. "See võib alati üllatusi tuua – kes eksib õigelt teelt, kaotab jalanõud või on põlivist saati rabas," rääkis ta. Oma tulemusega jäi mees igati rahule, sest eelmisel aastal saadud aega õnnestus tal seekord lüüa. "Poodiumikoha pärast tuleb ikka jalad kõhu alt välja võtta," märkis Undrest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles