Milline on hea lihapirukas? Selline, mis maitseb nagu vanaema tehtu, ehk mille täidises on rohkesti liha, millel on maitset ning kust kindlasti ei puudu hamba all krõmpsuv sibul. Ja vanaema teadagi kaloreid ei loe. Enamasti.
Tellijale
Pole midagi teha – parim lihapirukas on tehtud vanaema retsepti järgi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirukatele hinnangu andmine on loomulikult maitse asi – kellele meeldib mahedam täidis, kellele vürtsikam. Üks eelistab võimalikult tervislikke küpsetisi, niisuguseid, kus oleks täisterajahu ja vähem rasva, teine tunneb mõnu rasvasemat pirukat mugides ja kolmandale on oluline, et eelkõige saia maitse ja tekstuur oleks hea ning et täidisega poleks koonerdatud.