Veterinaar- ja toiduamet korraldab piirkondlikud keskused ümber osakondadeks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veterinaar- ja toiduamet.
Veterinaar- ja toiduamet. Foto: Internet

Veterinaar- ja toiduamet (VTA) muudab septembrist kohalike asutuste ümberkorraldamise käigus ameti struktuuri ning praeguse 15 veterinaarkeskuse asemel luuakse 11 piirkondlikku osakonda, ühtlasi luuakse kõigi osakondade peale ühine dokumendiregister.

"Septembris jõustuv eelnõu muudab VTA maakondades asuvad veterinaarkeskused osakondadeks ning tagab tõhusama juhtimise. Töökorralduslikult vähendatakse juhtimistasandeid ja dubleerimist, parandatakse ja ühtlustatakse teenuse kvaliteeti ning struktuuriüksuste töökoormust," ütles veterinaar- ja toiduameti peadirektor Indrek Halliste.

Ümberkorralduse käigus luuakse seniste maakondlike keskuste asemel Virumaa keskus, Harjumaa keskus, Hiiumaa-Saaremaa keskus, Jõgevamaa-Tartumaa keskus, Järvamaa keskus, Läänemaa-Raplamaa keskus, Põlvamaa keskus, Pärnumaa keskus, Valgamaa keskus, Viljandimaa keskus ja Võrumaa keskus.

Muudatustega viiakse ühise juhtimise alla seni eraldi tegutsenud Hiiumaa-Saaremaa, Jõgevamaa-Tartumaa ja Läänemaa-Raplamaa keskus, kuid piirkondlike keskuste üldist töökorraldust antud muudatus ei puuduta. Kõigis maakondades tegutsevad VTA esindused jätkuvalt edasi.

Ühe olulisema muudatusena ühendatakse kõigi keskuste dokumendiregistrid, ühine register hõlbustab VTA-l dokumentide haldamist ja muudab klientidel vajaliku dokumendi leidmise lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles