Porkuni kandi küladesse paigaldatakse teadetetahvlid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegusel teadetetahvlil Porkunis jagatakse infot kohalikele, kuid peagi paigaldatakse nägusamad teadetetahvlid, kus on infot ka teistele huvilistele.
Praegusel teadetetahvlil Porkunis jagatakse infot kohalikele, kuid peagi paigaldatakse nägusamad teadetetahvlid, kus on infot ka teistele huvilistele. Foto: Eva Klaas

MTÜ Kodukant Porkuni paigaldab tänavu Porkuni kandi küladesse kümme uut teadetetahvlit. Tahvlitele tuleb piirkonna kaart, ülevaade küla ja piirkonna ajaloost ja vaatamisväärsustest ning infotelefoninumbrid. Tahvlitele jääb ka ruumi selleks, et sinna paigutada ajutist infot, mis mõeldud kohalikele elanikele.

MTÜ Kodukant Porkuni üks eestvedajatest Eigo Laur sõnas, et infotahvlid valmistavad ja kujundavad kohalikud ise. Kolm tahvlit tuleb Porkunisse, seitse ümbruskonna küladesse. Tapa vallavalitsus otsustas ideed toetada ning eraldas projektile reservfondist üle 3800 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles