Viivikonna on klassikaline kummitusküla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vova ja Liisa sätivad jalutuskäigule. 28-aastane mees on Viivikonnas elanud kogu elu ning praegu on tema majanaabriteks kaheksa kohalikku inimest. Kõrgete lagede ning paksude müüridega stalinistlikul majahiiglasel on kaks trepikoda ja kaks korrust.
Vova ja Liisa sätivad jalutuskäigule. 28-aastane mees on Viivikonnas elanud kogu elu ning praegu on tema majanaabriteks kaheksa kohalikku inimest. Kõrgete lagede ning paksude müüridega stalinistlikul majahiiglasel on kaks trepikoda ja kaks korrust. Foto: Kasper Mäe

Kui puhtas ja helges Rakvere kesklinnas peaks juhtumisi peale tulema soov midagi eriti sünget ja eksootilist näha, tasub suund võtta ida poole. Vaid saja kilomeetri kaugusel asub ehe kummitusküla Viivikonna.

Naabritel külas

Enne kui lähed Pariisi, käi ära Nuustakul. Virumaa Teataja viib oma lugejad tänavu suvel naabritele külla. Suvesarja kaheksandas osas rääkisime Loksast Harjumaal, täna tuleb juttu Viivikonna alevikust Ida-Virumaal.

Viivikonna.
Viivikonna. Foto: Kaart
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles