Võsu rannaklubis helisevad armastatud Georg Otsa viisid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Otsa auks peetakse Võsul viiendat kontserti.
Georg Otsa auks peetakse Võsul viiendat kontserti. Foto: Rahvusooper Estonia

Homme kuuleb Võsu mändide all imelist muusikat – kõlavad estraadiviisid ja aariad Kálmáni “Tsirkusprintsessist” ja Mozarti “Don Giovannist” Raimond Valgre “Saaremaa valsini” välja. Kunagi esitas neid legendaarne võsulane maestro Georg Ots.

Kuulus laulja armastas Võsul suvitada ja viibis seal igal aastal. Kontserdil “Georg Ots Võsul” kõlavad meloodiad Georg Otsa repertuaarist. Viiendat korda toimuval üritusel ühendatakse meisterlikult uus ja vana, tuntud aariate kõrval kõlavad sel õhtul ka armastatud ooperilaulja vähem tuntud viisid.

Sedakorda vallutavad lava Vanemuise solist Pirjo Jonas, multitalent, Georg Otsa preemia laureaat Mart Sander ja publiku nõudmisel tuleb taas laule esitama rahvusooper Estonia solist Jassi Zahharov. Lauljaid saadab, nagu tavaks on saanud, Margus Kappel ning etteasted seob tervikuks konferansjee Artur Raidmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles