Karmeli kogudus kutsub Black Gospel Weekile

Kirke Tobreluts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikuõhtu üheks esinejaks on ansambli Púr Múddi laulja Joonas Alvre.
Kohvikuõhtu üheks esinejaks on ansambli Púr Múddi laulja Joonas Alvre. Foto: Gunnar Kotiesen

Muusikastiil black gospel on põlvkonnaüleseks ühendajaks ja peale filmi “Nunnad hoos” on see muutunud üha populaarsemaks.

Karmeli kogudus pakub erakordset võimalust osaleda afroameerika muusikastiili töötubades. Augusti eelviimasel nädalal tulevad Karmeli kogudusse kokku gospelstiili viljelejad. Koguduse pastor Gunnar Kotiesen on elevil, sest oodata on Rakvere mõistes midagi hoopis teistsugust ja erilist. “Meie koguduses teatakse sellist muusikalist projekti nagu Fusion, mis on mõeldud noortele. Black Gospel on mõeldud aga kõigile,” lausus ta rõõmsalt.

Idee sai Kotiesen reisides. “Ka sõbrad, kes on black gospel’it nii Ameerikas kui ka Jaapanis proovinud, ütlesid, et alati on väga tore olnud,” teatas pastor. Ja kuna Karmeli koguduse teenistustel on muusika läbivaks tunnusjooneks, tuligi mõte korraldada gospelmuusika töötuba ka Eestis. “Eks see on see, et millega tegeled, sellel radaril vaatad ka ise ringi,” sõnas Kotiesen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles