EAS-i nõukogu liikmeks sai Kaido Höövelson

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelsonist sai EAS-i nõukogu liige.
Kaido Höövelsonist sai EAS-i nõukogu liige. Foto: Kristjan Teedema

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo kinnitas ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) uueks nõukogu liikmeks endise sumomaadleja Kaido Höövelsoni.

Endine tippsportlane ja ettevõtja, Baruto puhkemaja omanik Kaido Höövelson rääkis, et EAS-i nõukogu liikme positsioon annab talle suurepärase platvormi abistada senisest veelgi enam Eesti ettevõtjaid, kes püüavad kanda kinnitada suurte võimalustega Aasia turul. "Usun, et suudan oma kontaktide ja teadmistega kohalikest oludest Eesti ettevõtjatele abiks olla," sõnas Höövelson.

Peale Aasia-suunalise ettevõtluse toetamise loodab värske EAS-i nõukogu liige kaasa aidata ka turismi arengule, seda nii Eestit maailmale tutvustades kui ka siseturismi arendamise kaudu. "Kavatsen panustada nendesse valdkondadesse, mida tunnen hästi ja milles olen tegev. Ka põllumajandus ja maaelu on mulle südamelähedased," sõnas Höövelson, kes toimetab jõudsalt lihakarja kasvatamisega Kopli talus Laekvere vallas.

Ühtlasi kutsus minister EAS-i nõukogust tagasi Lääne-Virumaal tegutseva seakasvataja Urmas Lahe. Peale Höövelsoni kuuluvad nõukogusse Erki Mölder, Viljar Lubi, Anto Liivat, Kaia Sarnet, Markus Nisula ja Kristel Voltenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles