Nädal toob suvise ilma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oodata on ilusaid ilmasid, õhutemperatuuri maksimum ulatub nädala keskel 23 kraadini.
Oodata on ilusaid ilmasid, õhutemperatuuri maksimum ulatub nädala keskel 23 kraadini. Foto: Marko Saarm

Kuigi õhutemperatuuri maksimum ulatub nädala keskel 23 kraadini, on siiski oodata vahelduva pilvisusega ilma.

Teisipäeval jätkub esmaspäevasega sarnane ilm, vihmasajud vahelduvad päikesepaistega ning on mõõdukalt soe, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3–8, põhjarannikul öö hakul lääne- ja loodetuul 5–10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kohati 16 kraadi.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Õhtupoolikul alates Edela-Eestist pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, sajuala levib edasi kirde suunas. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s, õhtuks pöördub tuul idakaarde. Sooja on 18–22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm ja sajab vihma. Sadu võib kohati tugev olla ning on äikeseoht. 3–8 m/s puhuv tuul pöördub idakaarest põhjakaarde. Rannikul puhub põhja- ja kirdetuul 7–12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub põhjakaaretuul 4–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 17–21 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab taas hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 3–9 m/s. Sooja on 19–23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles