Päevapilt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored kured avastavad maailma. Pühapäeva õhtul keeldus üks pikajalgne lind Rakveres Seminari tänaval hoovist ära minemast. Inimesed käisid ümber auto ja pildistasid külalist, kes end sellest sugugi häirida ei lasknud.
Noored kured avastavad maailma. Pühapäeva õhtul keeldus üks pikajalgne lind Rakveres Seminari tänaval hoovist ära minemast. Inimesed käisid ümber auto ja pildistasid külalist, kes end sellest sugugi häirida ei lasknud. Foto: Märt Raam

Kurele meeldib auto.

Noored kured on pesast välja lennanud ja avastavad maailma. Pühapäeva õhtul keeldus üks pikajalgne lind Rakveres Seminari tänaval hoovist ära minemast. Inimesed käisid ümber auto ja pildistasid külalist, kes end sellest sugugi häirida ei lasknud. Kohal käis ka päästeamet. Tuvastati, et kurepoeg on terve ja tubli ning abi ei vaja. Küllap ta tundis ennast maapinnast veidi kõrgemal, auto katusel, turvaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles