Jalgpallinaiskond võttis kodus väärt võidu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas naiskond võttis kodumurul magusa võidu.
Rakvere JK Tarvas naiskond võttis kodumurul magusa võidu. Foto: Erakogu

Rakvere JK Tarvas naiskond sai pühapäeval Eesti teise liiga mängus magusa 4:2 (poolaeg 2:1) võidu Narva Transi üle. Näha sai ka kahte kübaratrikki: Gerda Johanna Leichter lõi kolm väravat ja Lisette Steinberg andis kolm väravasöötu. Lisaks oli täpne Kristin Siil, kes palli, mille Gerda Johanna Leichter karistuslöögina teele pani ja vastaste väravavaht tõrjus, võrku toimetas.

“Mängupilt oli meil veidi kohati selline rabe ja kõik ei õnnestunud. Lisaks oli rünnakute lõpetamise osas liigset kiirustamist, mida on viimasel ajal ka teistes mängudes olnud,” kõneles naiskonna peatreener Kalmer Klettenberg ja lisas, et siiski oli tulemus korralik. “Kui lööme neli väravat, võib rünnakuga rahule jääda. Lisaks päästis meid Annemai [Lutter] väravas ka väga palju,” märkis Klettenberg ja tõdes, et Tarvas peab veel korra Narva sõitma. “Eks näis, kuidas siis läheb.”

Naiskonnal tuleb nüüd liigamängudest väike puhkus. Täna näeb naiskonda Tallinnas karikamängu mängimas, kui proovitakse rammu kõrgliiga naiskonnaga Lasnamäelt ehk Ajaxiga. Pall läheb mängu kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles