Riina Sikkut lõpetas Ida-Virumaa visiidi Rakvere haiglat aidates

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Riina Sikkut põikas kahepäevast Ida-Virumaa visiiti lõpetades läbi Rakvere haiglast. Arutelus osalesid haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev ja peaarst Sirje Kiisküla.
Tervise- ja tööminister Riina Sikkut põikas kahepäevast Ida-Virumaa visiiti lõpetades läbi Rakvere haiglast. Arutelus osalesid haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev ja peaarst Sirje Kiisküla. Foto: Kasper Mäe

Ida-Virumaalt kahepäevaselt visiidilt naasnud minister Riina Sikkut põikas eile läbi Rakvere haiglast, et peamiselt kuulata, millised on mured, ja vähem arvata. Kui haigla juhatuse esimees kinkis ministrile vihmavarju, soovitas ta tulla selle alla varju, sest patsiendi mure on kõigil ühine.

Ida- ja Lääne-Virumaa on tervise- ja tööministri Riina Sikkuti valitsemisalas tihedalt seotud. Tihtipeale saadab Rakvere haigla oma patsiendid Ida-Virumaale, meie haigla omakorda on Ida-Virust pealinna toimetatava haige puhul vajadusel koht, kust erakorralist abi saab.

Tervise- ja tööminister Riina Sikkut ütles visiidi kohta, et suur osa tervishoiumuresid on mitmel pool riigis ühesugused: raha ja arste võiks rohkem olla, info kiiremini liikuda. “Rakvere haiglas ei ole midagi täiesti unikaalset,” lausus Sikkut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles