Ojasaare kingib mängijatele Eesti 100 tähistamiseks rinnamärgi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 100. sünnipäeva puhul kingib Ojasaare Golfiklubi kõikidele mängijatele, kes käesoleval aastal seal esimest korda võistlevad, rinnamärgi.
Eesti 100. sünnipäeva puhul kingib Ojasaare Golfiklubi kõikidele mängijatele, kes käesoleval aastal seal esimest korda võistlevad, rinnamärgi. Foto: Erakogu

Ojasaare Golfiklubi eestvedajad on otsustanud Eesti 100. sünnipäeva tähistamiseks kinkida rinnamärgi kõikidele mängijatele, kes aasta jooksul nende juures esimest korda võistlevad.

Ojasaare golfiväljaku peremees Jaan Lipsmäe tunnistas, et selline mõte tuli talle pähe, kui ta tellis firmast Email Pin medaleid ja märkas ka kauneid rinnamärke. “Mulle need väga meeldisid. Mulle jäi silma see, et need olid ilusti tehtud,” märkis Lipsmäe. Talle imponeeris mõte, et märkide kinkimise kaudu saab ta anda panuse Eesti suure tähtpäeva auks.

Lipsmäe sõnutsi on inimesed rinnamärki kiitnud ja olnud meeldivalt üllatunud. “Tore on ka see, et neid märke saab kasutada isegi golfi mängimisel. Nendega saab edukalt märkida palli asukohta griinil,” lisas Lipsmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles