Nädalavahetusel jagatakse golfimedaleid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa meistrivõistlustel golfis saab Ojasaarel näha huvitavaid vastasseise, sest osaleb mitu endist maakonnameistrit.
Lääne-Virumaa meistrivõistlustel golfis saab Ojasaarel näha huvitavaid vastasseise, sest osaleb mitu endist maakonnameistrit. Foto: Meelis Meilbaum

18. ja 19. augustil peetakse Ojasaare golfiplatsil Lääne-Virumaa meistrivõistlused golfi löögimängus. Mängitakse sajameetristel radadel. Osaleda võivad Ojasaare Golfiklubi liikmed ja kõik mängijad, kes on sündinud, elavad, õpivad või töötavad Lääne-Virumaal.

Mõlemal päeval mängitakse 18 rada. Stardivorm (ühisstart, järjestikune start) otsustatakse kohapeal osalejate arvust sõltuvalt. Võistluse võidab mängija, kes on teinud 36 rajal vähim lööke. Võrdse tulemuse korral selgitatakse kolm paremat play-off’is.

Eesti vabariigi taasiseseisvumise päeval toimub samas kohas juba järgmine mõõduvõtt – golfivõistlus EV 100. Võistlus on mõeldud paaridele. Eraldi arvestust peetakse nais-, sega- ja meespaaridele.

Esimesel üheksal rajal sooritavad mõlemad mängijad avalöögi. Edasi mängitakse parema avalöögi palli kordamööda, kusjuures esimesena lööb mängija, kes tegi halvema avalöögi. Teisel üheksal rajal mängivad mõlemad paarilised oma palli. Igal rajal läheb arvesse vähem lööke teinud mängija tulemus.

Võrdse lõpptulemuse korral selgitatakse parimad välja lisaradadel. Alustatakse esimesest rajast. Paaritu rajanumbriga lisarajad mängitakse nii, nagu mängiti esimesed üheksa rada, ja paarisnumbriga lisarajad nii, nagu tagumised üheksa rada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles