Rakvere vollepaar võitis koduse karikasarja viimase etapi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillers naiste karikasarja neljanda etapi võitsid Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu.
Grillers naiste karikasarja neljanda etapi võitsid Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal toimus viimane maakonna Grillersi naiste rannavolle karikasarja osavõistlus. Viimase, neljanda etapi võitsid kohalikud piigad Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu. Vehmanen võttis ka individuaalarvestuse üldvõidu.

Võistlema oli tulnud nii eelmiste etappide võitjaid kui ka uusi tugevaid konkurente. Paare oli ka sel korral kogu Eestist: Tallinnast Võruni välja. Osales kümme paari ja mängiti kahes alagrupis. Esimesest alagrupist väljusid ilma ühegi kaotuseta uustulnukad Kädi Böckler ja Anniki Keel. Ühe kaotusega saavutasid alagrupis teise koha Dace Azace ja Marika Raiski.

Teises alagrupis tegid puhta töö Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu. Ühe kaotusega tulid alagrupis teiseks Getriin Kokk ja Annabel Huik. Poolfinaalis alistasid Kädi Böckler ja Anniki Keel Getriin Koka ja Annabel Huigi. Teises poolfinaalis ei andnud Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu võimalust Dace Azacele ja Marika Raiskile. Mõlemad poolfinaalid osutusid üsna ühepoolseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles