Barutol on, mille seast valida (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske valik: poliitikasse siirduv Kaido Höövelson üritab valida pakkujate seast parima.
Raske valik: poliitikasse siirduv Kaido Höövelson üritab valida pakkujate seast parima. Foto: Joakim Klementi/Eesti Meedia

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson kaalub järgmisel kevadel riigikogusse kandideerimist, kuid ei ole veel otsustanud, kas seda teha ja millise erakonna nimekirjas.

Asumine ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) nõukogusse keskerakondlase Urmas Lahe asemele viitaks justkui tema kaldumisele keskerakonna poole, kuid asjaosalised seda ei kinnita. Sumomaadlejana Baruto nime all tuntud Höövelson ütles, et temaga on liitumisest käinud rääkimas nii paljude erakondade esindajad, et tal on endal järg käest läinud, kui paljudega ta sel teemal rääkinud on. Höövelsoni sõnul on Eestis ka erakondi, mille maailmavaade talle ei meeldi ja millega ühinemine on tema jaoks välistatud. Kellest jutt, jättis ta enda teada.

Kas kõik parlamendierakonnad on juba võimaliku liitumise teemal teie jutul käinud?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles