Leo Aadel jätkab Haljala valla eesotsas

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühinemislepingule kirjutasid Haljala vallavanem Leo Aadel (vasakul) ja tollane Vihula vallavanem Annes Naan sõbralikult alla, et ühisvalla plaanidega edasi minna. Seni aga ühist keelt leitud pole.
Ühinemislepingule kirjutasid Haljala vallavanem Leo Aadel (vasakul) ja tollane Vihula vallavanem Annes Naan sõbralikult alla, et ühisvalla plaanidega edasi minna. Seni aga ühist keelt leitud pole. Foto: Ain Liiva

Teisipäevasel Haljala vallavolikogu istungil kukkus läbi vallavanem Leo Aadli umbusaldamine, sest sellekohast avaldust toetas kuus vallavolinikku, üheksa aga mitte.

Avalduse vallavanema umbusaldamiseks esitasid juunikuisel istungil opositsiooniliikmed Aide Veinjärv, Annika Hallimäe, Annes Naan (valimisliit Vaba Vallakodanik), Leo Bergström (EKRE) ja Koidu Saamot (Eesti Keskerakond), heites Aadlile ette vajakajäämisi omavalitsuse juhtimisel.

Täiendavate selgituste jagamiseks esitasid umbusaldamise algatajad enne üleeilset istungit vallavolikogu liikmetele veel ühe pöördumise, milles märkisid, et kolmveerand aastaga on saanud neile selgeks, et praeguse vallavanema ja tema moodustatud meeskonnaga ei suudeta täita ühinemislepingus ja selle lisas, heade kavatsuste protokollis, toodut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles