Uue nädala alguses teeb uksed lahti siin- ja sealpool Virumaad teada-tuntud šašlõkimeistri Jaan Marguse koduste toitude söögipaik Hullu Jaani Grill. “Hull” mees julgeb unistada, eriti mõnus on seda teha saunas, kus ta iga päev istub.
Tellijale
Hull Jaan avab koduse söögikoha
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Margus (55) on õppinud agronoom, põllumajandusega tegeles ta enne ettevõtjaks hakkamist ka, aga kui Vinni sovhoos laiali läks, ei visanud ta jalgu seinale. Ärihing hakkas kiikama Venemaa poole, sealt tõi ta bensiini, Ukrainast arvuteid. “Kõike on saanud teha,” nentis Margus.