Kuus Põlula kooli õpetajat lahkuvad õppeaasta eel (1)

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne algavat õppeaastat valitseb Põlula koolis üks suur segadus, lahkuvad nii õpetajad kui ka õpilased.
Enne algavat õppeaastat valitseb Põlula koolis üks suur segadus, lahkuvad nii õpetajad kui ka õpilased. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud reedel, veidi rohkem kui nädal enne uue õppeaasta algust, esitasid Põlula kooli üheksast õpetajast kuus lahkumisavalduse, sest koostöö jätkamist kooli direktoriga ei pidanud nad enam võimalikuks.

Üks õpetaja, kes uuel õppeaastal kooli töös enam kaasa ei löö, märkis, et töölepingu ütles ta üles erakorraliselt 30. augusti seisuga. “On asju, mis tuleb ära lõpetada, ma olen kohustatud seda tegema nii õpilaste kui ka kooli pärast,” lausus õpetaja.

Lahkumisavalduste esitamine oli kulminatsioon kaua kestnud konfliktile Põlula kooli õpetajate ja direktori Margus Maasiku vahel, millele juhtisid tähelepanu nii pedagoogid kui ka lastevanemad 22. juunil Vinni vallavalitsusse saadetud pöördumises.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles