Käsipallimeeskond jätkab meistriliigas noortega

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall on füüsiline ala ja olenemata sellest, kui osav on noormees, jääb ta mehe jõu vastu hätta.
Käsipall on füüsiline ala ja olenemata sellest, kui osav on noormees, jääb ta mehe jõu vastu hätta. Foto: Marianne Loorents

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskonna kohta on öeldud, et tegu on kui umbrohuga – isegi kui mängumehed teistesse meistriliiga satsidesse üle lähevad, tuleb noori pallureid juurde ja meeskond püsib edasi.

Nii ka nüüd. Meeskonnas sel hooajal viimast aastat eestvedaja ja peatreeneri rolli etendava Elmu Koppelmanni sõnul läheb ta meistriliiga jõuproovidele vastu noorema tiimiga kui varem.

“Nüüd on tiim veel noorem kui eelmisel aastal,” kõneles peatreener ja nentis, et meeskond on sisuliselt koos. Probleem on vaid väravavahiga, tema otsimisega klubi tegeleb. Praegu oleks väravasse panna vaid keegi poistest, sest senine puurilukk Margus Õun läheb Viimsisse. Sinnasamasse suundub ka Martin Adamson, üks parimaid väravakütte. “Ühest küljest oleme hästi tublid. Üks treener ütles, et oleme kui umbrohi – lõika maha, ja me kuradid kasvame jälle tagasi,” kõneles Koppelmann muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles