Mart Suursu tõmbas pikema kõrre

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrivõistluste medalivõitjad: Vilmar Veevo (vasakult), Kristo Raudam, Mart Suursu, Kaie Kender, Helju Lust ja Zenta Lood.
Meistrivõistluste medalivõitjad: Vilmar Veevo (vasakult), Kristo Raudam, Mart Suursu, Kaie Kender, Helju Lust ja Zenta Lood. Foto: Erakogu

Kaks meest. Üks golfitiitel. Viis aastat järjest on Mart Suursu ja Kristo Raudam Lääne-Virumaa meistrivõistlustel vägikaigast vedanud. Sel korral sai määravaks koduväljaku eelis.

Ojasaare golfiväljakul peetud maakonna parimate mõõduvõtult väljus sel korral võitjana Mart Suursu (Estonian Golf & Country Club). Hõbemedali pälvis talle väga napilt alla jäänud tiitlikaitsja Kristo Raudam (Niitvälja Golfiklubi). Viimase viie aasta jooksul ongi need kaks meest meistritiitlit omavahel jaganud. Kahel korral on selle võitnud Suursu, kolmel korral Raudam.

Pjedestaali kolmandale astmele tõusis Vilmar Veevo (Ojasaare GolfiKlubi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles