Arvo Antropov: “Mulle meeldib liikumine”

Eino Vaher
, maleõpetaja ja Rakvere Maleklubi üks eestvedajaid
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Antropov ühe oma lemmiktegevuse juures.
Arvo Antropov ühe oma lemmiktegevuse juures. Foto: Arvet Mägi

On inimesi, kellega aastas paar korda suhtlemine on ühtaegu nauding, rõõm ja au. Lepin endaga kokku, et küsin vaid neid küsimusi, mis mulle endale meeldivad, samas lootes, et need meeldivad ka intervjueeritavale.

Võsu rannas suvitades olen mitu korda kuulnud, kuidas öeldakse ja ka näpuga viidatakse: "Näe, seal kõnnib mees, kes absoluutselt ei vanane!" Arvo Antropov, kust selline tervis ja hea vorm?

Vastus on lihtne – paljajalu liikumine on kasulik. Aga ei saa öelda, et teen midagi, et end teadlikult vormis hoida. Või et keegi käsib. See on kujunenud harjumuseks. Nooruses hoidsin autot kodust kümneminutilise teekonna kaugusel asuvas garaažis. Teele jäi staadion. Alati tegin seal erisugustel võimlemispinkidel mõned harjutused. Mulle meeldib liikumine. Käin päevas umbes neli kilomeetrit, niisama palju sõidan rattaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles