Estonia teatribuss tuleb taas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia teatribuss.
Estonia teatribuss. Foto: Erakogu

Kultuurihuvilised üle Eesti saavad taas võimaluse külastada Estonia teatrit, seda koos sõiduga sinna ja tagasi.

Juba 11. hooaega käigus olev Estonia teatribuss kogub 6.–9. septembrini Eesti eri paikade inimesed kokku ja sõidutab nad balletti, ooperit või operetti nautima. Neli päeva pakuvad teatrisõpradele emotsioone eri žanreist lavastused. “Balletihuvilisi ootab nüüdisaegse koreograafiaga lavalist vaatemängu pakkuv Eesti esimene ballett, Tubina “Kratt” Marina Kesleri lavastuses, samuti balletikunsti üks tippteoseid, Tšaikovski “Luikede järv” Toomas Eduri lavastuses,” rääkis rahvusooper Estonia turundusassistent ja kõneisik Lisanna Männilaan.

Ooperifännid saavad sel aastal võimaluse vaadata maailmaklassikasse kuuluvat Donizetti koomilist ooperit “Armujook” Georg Malviuse lavastuses. Ning lisaks on tänavu noortel kultuurihuvilistel põhjust teatribussiga liituda, sest näha ja kuulda saab Estonia värskeimat instseneeringut Olav Ehala armastatud koguperemuusikalist “Buratino” Andres Dvinjaninovi lavastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles