Igavene teema: Rõmeda kergtee ehitus taas õhus

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellisest kenast kergliiklusteest võivad Rõmeda inimesed esialgu vaid und näha: kui ei leita raha, ei tule ka teed.
Sellisest kenast kergliiklusteest võivad Rõmeda inimesed esialgu vaid und näha: kui ei leita raha, ei tule ka teed. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kolmapäevasel Kadrina vallavolikogu istungil valla uue arengukava esimesel tutvustusel ei tahtnud osa volikogu liikmeist sugugi leppida vallavalitsuse plaaniga lükata Viitna–Rõmeda kergliiklustee ehitus seitse aastat edasi.

Kergliiklusteed on inimesed Rõmedale igatsenud juba hulk aastaid ja selle nimel on kirjutatud avalikke kirju, kogutud allkirju ja peetud rahvakoosolekuid. Igal aastal jõuab mõni lugu, mis pajatab sealsest ebaturvalisest liiklusolukorrast, ka ajakirjanduse veergudele.

Kolmapäevasel Kadrina vallavolikogu istungil tutvustas vallavanem Kairit Pihlak volikogule valla uue arengukava esimest plaani, mis muu hulgas näeb ette Rõmeda–Viitna kergliikustee rajamise edasilükkamist 2025. aastasse. Selle plaaniga polnud sugugi rahul volikogu liikmed Jaanus Reisner, kunagine vallavolikogu esimees, ja Ene Kiirkivi, Rõmeda külavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles