Ka Rakvere võitleb noortekampadega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvereski on liikvel noortekambad, kes tähelepanu püüavad saada.
Rakvereski on liikvel noortekambad, kes tähelepanu püüavad saada. Foto: Erakogu

Noortekambad ei küta kirgi mitte ainult Tallinnas, kus ministrid neid korrale kutsumas käivad. Väikeses Rakvere linnas on samuti liikvel noortekambad, kes panevad oma käitumisega inimeste närvid proovile.

Rakvere turu lähedal elav naine oli kogu suve püsti hädas lärmavate noorukitega, kes kellaajast sõltumata tema akende all mürglit korraldasid. Ta tunnistas, et iga aastaga läheks olukord justkui hullemaks ja tal on sellisest korralagedusest kõrini. “Mõnikord on tunne, et kui oled endale ostnud kesklinna korteri, siis nüüd lihtsalt arvesta sellega,” märkis naine.

Tegemist on peamiselt puberteediealistega, kes tarvitavad vägijooke ja nuusutavad toksilisi gaase. Kui nad on pärast keskpäeva end välja maganud, jätkub lolluste tegemine täie hooga. “Ühel päeval nägin, kuidas kamp parkis ratastega Selveri sissesõidutee kinni. Autod ei saanud sisse ega välja,” sõnas ta. Muidugi ei peata neid noori keelumärgid, korralekutsujad naerdakse lihtsalt välja, kostitades neid ingliskeelsete roppustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles