Volle karikasari lõppes rannakuninga selgumisega

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rannavolle karikasarja neli parimat olid Karmo Aros (vasakult), Ragnar Heek, Viljo Aros ja Kevin Helimets.
Rakvere rannavolle karikasarja neli parimat olid Karmo Aros (vasakult), Ragnar Heek, Viljo Aros ja Kevin Helimets. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel peeti Rakvere rannavolle karikasarja viimane etapp, kus varasemate etappide parimad heitlesid kõige magusamale tiitlile. Napi eduga võitis rannakuninga tiitli Viljo Aros.

Väga vähe jäi puudu, et kogu esinelik oleks sama punktisummat jagama jäänud. Teist kuni neljandat kohta jäid jagama Karmo Aros, Ragnar Heek ja Kevin Helimets.

Esimesed kaheksa etappi peeti paaristurniirina ning viimane, üheksas mõõduvõtt rannakuninga formaadis – üldjärjestuse parim selgus individuaalselt.

Karmo Aros tunnistas, et teine koht tuli väga tasavägise võitluse tulemusena. “Finaalis oli neli mängijat, kõik olid hästi võrdsed. Kõik mängud lõppesid minimaalse, kahepunktise vahega,” kõneles Karmo Aros ja tõdes, et viimaste punktideni oli võitja veel lahtine.

Varasematel mõõduvõttudel mängisidki Karmo ja Viljo Aros paaris ning võtsid neli etapivõitu.

“Meil läks kokkuvõttes hästi,” tunnistas Karmo ja meenutas, et nad on juba üle kümne aasta koos mänginud. See annab vollevõistlustel korraliku eelise. “Me juba silmad kinni teame, mida keegi teeb ja mida keegi ei tee ning mis pallile kumbki järele läheb.”

Kuum suvi oli volleplatsile hulga huvilisi meelitanud. Rekordetapile oli võistlema saabunud tervelt 19 paari. Peakorraldaja Kaarel Pomerants ütles, et oli tegu, et ühe õhtuga kõik mängud mängitud saaks. Kõikidel etappidel kokku osales 50 mängumeest.

“Tase oli korralik. Harrastajad teevad trenni ja väljakud on kogu aeg täis. Ajaga aina paremaks läheb. Selle suvega astusid kõik mängijad sammu edasi,” kõneles Pomerants ja lisas, et nii head suve ei olegi olnud.

Viimasele etapile pääsesid tiitlit püüdma peale nimetatud esimese nelja mehe veel ka Taavi Relvik, Alar Madilainen, Raigo Pärs, Janar Madilainen, Kristo Fedoritš, Romi Aros, Romet Viiber, Alo Altermann, Ain Altermann, Taavi Mängel, Toomas Stroo ja Ivar Dreifeldt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles