Võrkpalliklubi: medal tuleb ära tuua

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi lülitas Andres Toode (väikesel pildil) juhtimisel möödunud hooajal Balti liigas medalikonkurentsist välja Bigbank Tartu meeskonna.
Rakvere Võrkpalliklubi lülitas Andres Toode (väikesel pildil) juhtimisel möödunud hooajal Balti liigas medalikonkurentsist välja Bigbank Tartu meeskonna. Foto: Meelis Meilbaum

Kevadel Balti liiga veerandfinaalis tartlaste lootuse kirkaimale medalile kustutanud Rakvere VK läheb uuele hooajale vastu optimistlikult. Kõikidele positsioonidele on mehed olemas ning treeningud käivad täie hooga.

Balti liigas kaks aastat järjest nelja parema sekka pääsenud Rakvere on säilitanud neli mullust põhimeest ehk Tanel Uusküla, Andris Õunpuu, Joonas Popmani ja Alari Saare. Klubist lahkunute, Siim Ennemuisti, Martti Keele ja Elia Lulla asemele tulid meeskonda Reimo Rannar, Ronald Järv ja Denis Losnikov. Märkimisväärseks täienduseks võib lugeda ka Robin Valtingut, kes täitis mullu Tartu Bigbankis enne Rait Rikbergi välismaalt naasmist edukalt libero rolli.

Meeskonna peatreener Andres Toode on juba välja hõiganud, et kui medalit ei tule, astub ta oma kohalt tagasi. “Ilmaasjata ütlesin, aga no põhimõtteliselt ta nii peaks olema. Mehed on väga tublid, teevad edukalt ja ilusti trenni,” kõneles Toode ja tõdes, et mehi on hästi palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles