Pühapäeval pöördub ilm sajule

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm kisub vihmaseks.
Ilm kisub vihmaseks. Foto: Erik Prozes / Postimees

Nädala lõpus hakkab vihma sadama, aga ilm püsib jätkuvalt soe, selgub ilmateenistuse prognoosist.

Ööl vastu laupäeva on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kagutuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib hoovihma sadada, kusjuures saju võimalus on suurem Lääne-Eestis. Puhub valdavalt kagutuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on 20 kuni 25 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib vihma sadada. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 15, rannikul kuni 17 kraadi. Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmahood levivad Lääne-Eestist ida suunas, võib äikest olla. Tuul pöördub lõunakaaarest läänekaarde, puhudes 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 18 kuni 23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2–7, rannikul kuni 10 m/s, hommikul ulatub saartel lõuna- ja edelatuul iiliti 13 m/s. Õhutemperatuur on 9 kuni 13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval pilvkate tiheneb. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib äikest olla. Õhtul jõuab merelt saartele tihedam sadu. Puhub lõuna- ja edelatuul 4–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles