Komisjon lahkas olukorda linnas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ausambamäe park on üks paik linnas, mis vajab politsei hinnangul tulevikus tõenäoliselt suuremat tähelepanu.
Ausambamäe park on üks paik linnas, mis vajab politsei hinnangul tulevikus tõenäoliselt suuremat tähelepanu. Foto: Kasper Mäe

Rakvere linnavalitsuses tänavu teist korda kokku tulnud turvalisuse ja kuriteoennetuse komisjon tegi eile koos liikluskomisjoni liikmetega enam kui paaritunnise ajurünnaku, kus vaagiti lisavalvekaamerate paigaldamist linnaruumi ning räägiti probleemidest.

Jutuks tulid linnaosade liikluskorraldus, Rakvere linna ja valla ühise kriisikomisjoni ülesanded ning nõndanimetatud joodikute maja linna piiril kodutute varjupaiga läheduses.

Ühe olulisema teemana räägiti pikemalt linnaruumis paiknevate valvekaamerate võrgustikust ja selle arendusest. Koosolekul osalesid külalistena Tartus tegutseva osaühingu Securer esindajad eesotsas ettevõtte juhi Andres Piirsaluga. Just Securer on viimased kuus aastat tegelenud Rakvere linna valvekaamerate hooldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles