Draama “Tuliliilia” linastub kinoklubides

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huljal ja Kadrinas on võimalik näha draamat "Tuliliilia". Kesksetes rollides astuvad filmis üles Ingrid Isotamm ja Johann Urb.
Huljal ja Kadrinas on võimalik näha draamat "Tuliliilia". Kesksetes rollides astuvad filmis üles Ingrid Isotamm ja Johann Urb. Foto: Kaader filmist/Heafilm

Maria Avdjuško psühholoogilist draamat “Tuliliilia” on võimalik näha kolmapäeval, 19. septembril kell 18 Hulja kinoklubis ja päev hiljem, 20. septembril kell 18 Kadrina kinoklubis.

Müstilise põnevusdraamaga küsivad selle autorid, millises reaalsuses tahame elada, et elul oleks mingigi mõte.

Filmi peategelane on 38-aastane Pia, kes avastab end ühel hetkel olukorrast, kus tema mees on ta “noorema mudeli” vastu välja vahetanud ja ootab nüüd uue elukaaslasega peatselt perelisa. Paari lahkumineku peamine põhjus oli Pia viljatus.

Pia üritab kõigiti oma eluga edasi minna, aga kergete killast see ülesanne pärast pöörast kihutamist emotsioonide Ameerika mägedel ei ole.

Ühel hetkel hakkab Pia tundma, et keegi – või miski – nagu oleks temaga ...

Haarava põnevusdraama “Tuliliilia” lavastaja on Maria Avdjuško, kesksetes rollides astuvad üles Ingrid Isotamm ja Johann Urb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles