Konesko paneb nurgakivi Türi-Alliku tehasele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elektrimootoreid, elektrikilpe ja metallkonstruktsioone valmistav Konesko AS paneb kolmapäeval Türi-Allikule ehitatavale tehasele nurgakivi.

Ettevõte asub ehitama neljandat tehast, milles on tootmispinda ligi 5000 ruutmeetrit ja kus saab tööd vähemalt 60 inimest.

Automatiseeritud tootmisliinide kasutus teeb sellest Konesko kõige efektiivsema tehase ja see valmib 2019. aasta sügisel. Ehitaja on Maru Ehitus. Nurgakivi panevad tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu, arendusjuht Hannes Verlis, kohaliku omavalitsuse ning ehitusfirma Maru esindajad sel kolmapäeval.

Konesko teenis mullu 59,7 miljoni eurose käibe juures 1,8 miljonit eurot puhaskasumit. 1992. aastal asutatud Konesko AS-i põhitegevuseks on elektrimootorite ja elektrikomponentide valmistamine ning masinaehituslik allhange. Ettevõte tootmistegevus käib Koerus, Põltsamaal ja Türi-Allikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles