Mudelautosõbrad saavad uue sisehalli

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisehalli täismõõtmetes on-road-raja konstrueerinud mehed loodavad noori nakatada mudelispordipisikuga.
Sisehalli täismõõtmetes on-road-raja konstrueerinud mehed loodavad noori nakatada mudelispordipisikuga. Foto: Vladislav Musakko

Homme avab Rakveres uksed vanasse tennisehalli ehitatud mudelispordisaal täismõõtmetes on-road-rajaga, mis on üles seatud nõnda, et sõidulusti saavad kogeda ka algajad. Ettevõtmise kaugem eesmärk on tekitada sel alal järelkasvu ja tuua noored kaubanduskeskustest ära.

Mudelispordi ühe eestvedaja Mart Pitsneri sõnul oodatakse edaspidi halli kõiki huvilisi olenemata sellest, kas alaga on jõutud tutvust teha või pole raadio teel juhitava autoga kunagi sõidetud.

“Seepärast ei ole me rajale väga keerulisi elemente sisse toonud, kuid mõned üksikud siiski,” lisas teine sisehalli tegemiste taga seisev isik Risto Vilu, lisades, et raja raskust määrates mõtlesid nad just järelkasvu tekitamise peale. “Et saada need Selveris niisama vahtijad siia,” märkis ta, täpsustades, et rohkete sirgete lõikudega võrdlemisi kergel rajal saab õige sõidutunnetuse kätte ega teki halba emotsiooni ebaõnnestumist kogedes – ring saadakse igal juhul kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles