Võimuvõitlus kangutas Tapa volikogu esimehe toolilt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud sügisel Tapa vallavanemaks valitud Alari Kirti (paremal) ootab uue nädala alguses volikogu erakorralisel istungil umbusaldushääletus. Koalitsioon on muutunud ja Kirt uue võimuliidu joonistatud pildile enam ei mahu.
Läinud sügisel Tapa vallavanemaks valitud Alari Kirti (paremal) ootab uue nädala alguses volikogu erakorralisel istungil umbusaldushääletus. Koalitsioon on muutunud ja Kirt uue võimuliidu joonistatud pildile enam ei mahu. Foto: Marianne Loorents

Üleeilseks Tamsalusse kokku kutsutud Tapa vallavolikogu erakorraline istung kestis napilt pool tundi. Päevakorra paar punkti enamat ei nõudnud: häälteenamusega otsustati, et volikogu ning eelarve- ja arengukomisjoni juht Toomas Uudeberg peab mõlemad kohad vabastama.

Päevakorda puudutavate ettepanekute arutamisel andis valimisliidu Koostöö liige Alar Teras istungit juhtinud Uudebergile alustuseks üle ettepaneku umbusaldamise avaldamiseks Tapa vallavanemale Alari Kirdile.

Äsja Tapa vallas uue koalitsiooni moodustanud reformierakonna, keskerakonna ja valimisliidu Koostöö 12 voliniku allkirjaga avalduses toodi muu hulgas välja, et Tapa vald vajab edumeelsemat kvaliteeti vallavalitsuse juhtimisel ja arvestamist kogukondlike huvidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles