Jalakäijat riivanud sõiduauto lahkus sündmuskohalt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimedal ajal tuleb jalakäijatel pöörata liikluses tähelepanu sellele, et nad oleksid sõidukijuhtidele hästi nähtavad. Pilt on illustratiivne.
Pimedal ajal tuleb jalakäijatel pöörata liikluses tähelepanu sellele, et nad oleksid sõidukijuhtidele hästi nähtavad. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva öösel kella 22.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Tapa vallas Tapa–Loobu maantee kilomeetril 3,7. Seni kindlaks tegemata autojuht sooritas sõidukiga parempööret ja sõitis riivamisi otsa parempoolsel sõidutee äärel kõndinud 19-aastasele mehele.

Sõidukijuht lahkus koos sõidukiga sündmuskohalt.

Liiklusõnnetuse tagajärjel vigastada saanud jalakäija toimetati Rakvere haiglasse kontrolli. Jalakäijal puudus helkur, aga ta oli kasutanud taskulambina telefoni.

Politsei palub eelmainitud sõiduki juhil ja õnnetust pealt näinud inimestel ühendust võtta telefonil 5329 2883 või e-posti aadressil ida.vihje@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles