Koolisõitjad tõmbasid välishooajale joone alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri värvi iludused näitasid Piira tallis koolisõiduoskust. Hobuse ja ratsaniku ühise pingutuse tulemusena jõudsid parimate sekka ka Lääne-Virumaa sportlased.
Eri värvi iludused näitasid Piira tallis koolisõiduoskust. Hobuse ja ratsaniku ühise pingutuse tulemusena jõudsid parimate sekka ka Lääne-Virumaa sportlased. Foto: Vladislav Musakko

Ratsasport kogub maakonnas hoogsalt populaarsust ning Piira talli perenaine Kadri Kullerkupp ütles, et kõikide huviliste vastuvõtmiseks võiks Rakvere lähedal olla veel üks korralik tall.

Pühapäeval peeti Piira tallis maakonna sügishooaja viimane koolisõidu välisvõistlus. Korraldaja loodetud poolesaja stardi asemel tehti päeva jooksul tervelt 78 starti.

Kuni 16-aastaste ratsanike või esimest hooaega võistlevate hobuste skeemis ST1 jõudis meie maakonna sportlastest pjedestaalile kaheksaaastane Auli-Mirtel Vihlver (Viru Ratsu) hobusel Aragon. Nemad võitsid kolmanda koha tulemusega 70,694%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles