Rakveres tegutseb jultunud netiahistaja

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netiahistaja väitis end elavat Rakveres Lai 1 ehk Bresti kindluses, kus on 36 korterit, kuid ei nimetanud korteri numbrit.
Netiahistaja väitis end elavat Rakveres Lai 1 ehk Bresti kindluses, kus on 36 korterit, kuid ei nimetanud korteri numbrit. Foto: Meelis Meilbaum

Praeguseks on netiahistaja ohvrite võimalik arv tõusnud poolesajale, kuid politsei kinnitusel pole keegi korravalvuritele avaldust teinud.

Üks ohvritest, Lääne-Virumaal elav Leanika rääkis, et müüs Facebooki vahendusel marju ja temaga võttis ühendust Deivit Piller, tellides kaks liitrit mustikaid. Leanika sõnul ei andnud ostja talle oma telefoninumbrit, küll aga nimetas koduse aadressi: Rakvere Lai 1.

“Kas ta lootis, et ma lähen marjakorviga tema juurde?” arutles Leanika. Isegi kui ta oleks seda teinud, oleks noor naine nimetatud aadressil minnes hätta jäänud, sest tegemist on Bresti kindluseks hüütud majaga, kus on lisaks kauplustele 36 korterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles