Andres Sõber naaseb korvpalli Karudega (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina Karude hooajaeelsel tutvustusel rääkisid plaanidest meeskonna tegemisi toetav Kadrina koolijuht Arvo Pani (vasakult), mänedžer Raivo Tribuntsov, peatreener Andres Sõber ning valla kultuuri- ja spordikomisjoni juht Risto Murumägi.
Kadrina Karude hooajaeelsel tutvustusel rääkisid plaanidest meeskonna tegemisi toetav Kadrina koolijuht Arvo Pani (vasakult), mänedžer Raivo Tribuntsov, peatreener Andres Sõber ning valla kultuuri- ja spordikomisjoni juht Risto Murumägi. Foto: Margus Martin

Meeste korvpallist mõnda aega eemal olnud treener Andres Sõber andis hiljuti jah-sõna ja asus sellest hooajast juhendajana Kadrina Karude etteotsa.

Kuigi tegemist on Eesti meistrivõistluste tugevuselt kolmandal liigatasemel ehk teises liigas konkureeriva meeskonnaga, ei näinud Sõber selles endale vähimatki probleemi.

Tema eesmärk on üks: teha tööd ja liikuda aste-astmelt ülespoole. “Ega minu jaoks vahet ei ole – olgu need väikesed või suured korvpallurid, meistri-, esi- või Euroliiga sats. Mul on hea meel, et eelmise aasta suunamuutuse järel leidus Raivo Tribuntsovi näol mees, kes ütles mulle, et tule nüüd, vana, ja tee,” rääkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles