Raamatukogudes algab liiklusnädal

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna raamatukogudes saab end liiklusnädalal proovile panna.
Maakonna raamatukogudes saab end liiklusnädalal proovile panna. Foto: Arvet Mägi

Esmaspäeval korraldab maanteeamet koostöös raamatukogudega liiklusnädala, et pöörata tähelepanu ohutule liiklemisele. Saabumas on pime aeg ning mõned tõed tuleb üle korrata.

Liiklusnädalaga liitunud raamatukogudes saab panna proovile oma liiklusteadmised ja lüüa kaasa viktoriinis. Osalema on oodatud kõik huvilised olenemata east. Iga lahendaja saab väikese preemia ning võimaluse võita loosiauhindu.

Liiklusviktoriini lahendada ja auhindu võita saab Lääne-Virumaa keskraamatukogus, Tapa linnaraamatukogus, Tamsalu, Kunda, Sõmeru, Uhtna, Vinni-Pajusti, Muuga, Laekvere, Jäneda, Lehtse ja Vihula raamatukogus.

Viktoriini kohta tasub küsida raamatukoguhoidjalt.

Lääne-Virumaa keskraamatukogus saab lisaks viktoriinilahendamisele vaadata maanteeameti näitust “Ettevaatust! Näitus! Liikluskasvatusest läbi aegade”, kus on õppematerjalid läbi aegade, vanimad eksponaadid pärinevad 1930. aastatest ja on toodud Eesti ajaloomuuseumi kogudest. Näituse autor on Eve-Mai Valdna.

Näitus jääb avatuks oktoobri lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles