Tapa noored käsipallurid näitasid meistriliigalahingus hambaid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa käsipallimeeskond alustas Eesti meistriliiga hooaega südikalt.
SK Tapa käsipallimeeskond alustas Eesti meistriliiga hooaega südikalt. Foto: Marianne Loorents

Spordiklubi Tapa alustas neljapäeval uut Eesti meistriliiga hooaega, kodusaalis pidi tiim tulise lahingu järel 17:25 (poolaeg 9:12) alla vanduma HC Tallinn 1 meeskonnale.

Tasavägiste avaminutite järel said pealinlased Enrico Antoni värava järel 5:2 ette.

Tapalaste tiimi keskmine vanus oli neljapäeval vaid 18 aastat, kuid nad ei kavatsenud lihtsalt alla vanduda. Vahet hoiti ühe-kahe värava peal, kuni 21. minutil Marten Saar esmalt viigistas ja veidi hiljem Tapa 8:7 ette viis. Uku-Tanel Laast ja Anton taastasid siiski kiiresti Tallinna eduseisu ning pausile minnes näitas tabloo 9:12.

Riietusruumist väljusid külalised oluliselt aktiivsemalt, hoidsid Tapat üle viie minuti kuival ja viskasid ise neli väravat. Tallinna eduseis kasvas üheksa väravani, kui 40. minutil juhiti 19:10.

Siis leidis Elmu Koppelmanni juhendatav Tapa uue käigu ja hakkas vahet jõudsalt vähendama, kuni Saare tabavast viskest kujunes seisuks 16:19. Mitu kaheminutilist karistust enamat ei lubanud ja Markus Viitkari karistusvise lõpetas 13 minutit kestnud väravapõua. Mängu lõpp kuulus jälle Tallinnale, kes sai võidu 25:17.

Tapalastest tabasid Marten Saar ja kolm nädalat tagasi 15-aastaseks saanud Endrik Jaanis neli väravat. Ivary Volkov, Gert Trofimov ja Marek Puieräst lisasid igaüks kaks tabamust. Mihkel Koppelmann, Ailar Puhasmets ja Raimond Himma panustasid igaüks ühe väravaga. Võiduarvele lisas Enrico Anton kuus ning Rauno Aus ja Tapalt pärit Sven Sander Annula viskasid mõlemad neli väravat.

Neljapäeval kohtub Tapa võõrsil Coop Põlvaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles