Mälumängurid alustavad uut hooaega

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumängurid Katariina Keldris, esiplaanil mullu teise koha saavutanud võistkonna Arkadi liikmed Aivo Suder (vasakult), Lauri Kanter ja Uno Alanurme.
Mälumängurid Katariina Keldris, esiplaanil mullu teise koha saavutanud võistkonna Arkadi liikmed Aivo Suder (vasakult), Lauri Kanter ja Uno Alanurme. Foto: Grete Kärdi

Lääne-Virumaa suurim kilvasari alustab uut hooaega Rakveres Katariina Keldris 4. oktoobri õhtul kell 18.

Sarja üks korraldajaid, MTÜ Rakvere Mäluprojekt juhatuse liige Maris Marko ütles, et viimastel aastatel on neljapäevaõhtuti käinud mõttetööd tegemas 15–16 võistkonda.

“Ootame tänavugi nii vanu tuttavaid kui ka uusi mälumänguhuvilisi, et kaks korda kuus mõnusas seltskonnas paar tundi ajusid ragistada ja 42 küsimusele vastuseid otsida,” lausus Marko.

Osalema on oodatud kuni viieliikmelised võistkonnad, eriti rõõmsad on korraldajad siis, kui ka koolinoored huvi ilmutavad. Nende puhul peetakse eraldi arvestust.

Esimese mängu küsimused paneb kokku eelmise aasta üldvõitja Projekt. Lähemat infot sarja kohta saab küsida MTÜ Rakvere Mäluprojekt juhatuse liikmelt Andres Pulverilt telefonil 504 2186 või meiliaadressil andres.pulver@virumaateataja.ee.

29. septembril kell 12.30 toimub aga Tallinnas Hiiu Pubis esimest korda Eestis seenioride individuaalmälumäng, millest võivad osa võtta kõik, kes on selleks päevaks vähemalt 60-aastased. Arvestus toimub neljas vanuseklassis: 60–69, 70–79, 80–99 ja 100+. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles