Kossu tulevikumehed mängivad Tarva karikale

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallinoored valmistuvad usinalt algavaks võistlushooajaks. Eeloleval nädalalõpul kontrollivad valmisolekut kuni 9-aastased mängijad. Pilt on illustratiivne.
Korvpallinoored valmistuvad usinalt algavaks võistlushooajaks. Eeloleval nädalalõpul kontrollivad valmisolekut kuni 9-aastased mängijad. Pilt on illustratiivne. Foto: Ain Liiva

Reedest pühapäevani korraldab Rakvere spordikool kuni üheksaaastastele poistele korvpalliturniiri Tarvas Cup.

Vinni spordikompleksis peetavad võistlused on omamoodi jätkuks möödunud nädalalõpul Rakvere ja Vinni kolmes mängusaalis peetud turniirile Spadematron Cup, kus paremuse selgitasid kolme vanema vanuseklassi poisid ja noormehed.

Seekord on kümme osalevat võistkonda jagatud kahte viieliikmelisse alagruppi. A-grupis mängivad Rakvere SK / Tarvas I, Peterburi Tsentralnaja, Tiit Soku KK / SK Nord II, Viljandi SK ja Tiit Soku KK / SK Nord III. B-grupis asuvad heitlusse Tiit Soku KK / SK Nord I, Rakvere SK / Tarvas II, KK Viimsi, Saku KK ja Paide KK7.

Alagrupikohtumistega tehakse algust reedel kell 10. Laupäeval algavad mängud kell 9 ning otsustavad kohamatšid on kavas pühapäeval kella 9.30-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles