“Minu lugu” kutsub ettevõtjaid õpilastega oma lugu jagama

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algatus Minu lugu” on Estonian Cellile ideaalne võimalus populariseerida nii tööstust kui ka töötamist väljaspool Tallinna
Algatus Minu lugu” on Estonian Cellile ideaalne võimalus populariseerida nii tööstust kui ka töötamist väljaspool Tallinna Foto: Marianne Loorents

Eesti ettevõtjad ja tippjuhid külastavad ka sel aastal üld- ja kutsehariduskoole, et julgustada noori mõtlema ettevõtlikult. Tunnid toimuvad ettevõtlusnädala ajal, 1.–5. oktoobrini.

Algatuse eesmärk on näidata peatsetele koolilõpetajatele ettevõtjate isiklike edulugude kaudu ettevõtlikuks saamise teekonda. Selleks jagavad ettevõtjad ühe koolitunni jooksul noortega oma lugu: kuidas nemad ettevõtjaks või tippjuhiks said ja millised on olnud suurimad väljakutsed.

Eelmisel aastal külastati ettevõtlusnädala vältel mitut Lääne-Virumaa ­kooli, näiteks Lasila põhikooli, Kunda ühisgümnaasiumi ja Rakvere ametikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles